Un Craciun cald si multe bucurii!

A trecut si 2013. Un an frumos, plin de schimbari, de noutati, de calatorii de suflet.

Pentru mine a fost anul cu cele mai multe schimbari. A fost anul in care am lasat un urma un mod de viata pentru a-mi crea eu unul propriu. A fost anul in care a trebuit sa renunt la multe lucruri crezand ca pot realiza orice imi doresc (si am descoperit ca SE POATE).

A fost anul in care mi-am depasit cateva limite si m-am redescoperit pe mine.

Si a fost cel mai bun an al meu 🙂

Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si in acest an, ca ai citit blogul Spa pentru Suflet si ca ai participat si la workshopurile pe care le-am propus.

Promit cateva surprize in 2014 asa ca stai pe aproape. Seria workshopurilor se va relua iar pe langa aceasta am pregatit ceva inedit, ceva ce ar trebui sa fie gata la inceputul primaverii. Nu iti pot spune mai multe acum pentru ca nu vreau sa stric surpriza.

Pentru acest final de an iti doresc sa ai parte de un Craciun cald alaturi de cei dragi, de timp petrecut impreuna cu familia si de multe zambete daruite cu drag celor din jur.

In 2014 iti doresc sa iti indeplinesti macar unul din visurile tale marete. Sau cel putin sa incepi sa lucrezi la el pentru ca intr-o zi sa ajungi sa il indeplinesti.

PF9516

Fotografia din acest articol a fost realizata in cadrul campaniei #PortretDeFamilie realizata de Foto Union in perioada 7-12 decembrie 2013 la Ceainaria Lelia.

Sunt aici pentru a te ghida spre ceea ce iti doresti sa fii

e-mail: carmina@spapentrusuflet.com

Facebook LinkedIn Google+ YouTube 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-17284818-2
Gazduit de :: RedCMS.ro