Relaxare in natura

Este vara…. toti suntem parca molesiti de caldura si incercam sa gasim diverse metode sa scapam de ea. In acelasi timp vrem sa ne si bucuram de caldura, insa atunci cand atmosfera devine foarte incinsa parca vrem sa evadam undeva.

Ma gandeam ce ar fi cel mai relaxant intr-o zi calduroasa de vara… Poate o iesire la plaja, sau poate la un frappe cu multa gheata si inghetata 🙂 Mi-ar placea sa petrec o zi intreaga intr-un hamac undeva la margine de padure, la umbra, ascultand doar adierea fina a vantului.

Relaxarea este importanta mai ales pentru sanatate si pentru linistea interioara. Daca nu am avea si momente de relaxare ar insemna ca suntem niste roboti care nu obosesc niciodata. Dar si robotii se mai strica…

Eu mi-am propus sa nu treaca zi fara sa am putin timp pentru mine. Este esential acest lucru pentru ca pe langa ceea ce fac, este important sa am o stare foarte buna mereu. Am observat ca de cand mi-am propus sa respect un fel de “program zilnic de relaxare” am mai mult timp si energie pentru tot ceea ce vreau sa fac.

Dar din cand in cand, pe langa relaxarea zilnica simt nevoia de o perioada mai indelungata (de cateva zile) in care sa ma odihnesc sau sa fac ceea ce-mi place cu timpul meu. Pentru astfel de momente aleg mereu relaxarea in natura. Incerc sa ies din oras ori de cate ori pot si astfel imi incarc bateriile.

Totodata, relaxarea aceasta de cateva zile imi aduce multa inspiratie pentru proiectele in care sunt implicata si la care lucrez cu foarte mult spor!

Sunt aici pentru a te ghida spre ceea ce iti doresti sa fii

e-mail: carmina@spapentrusuflet.com

Facebook LinkedIn Google+ YouTube 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-17284818-2
Gazduit de :: RedCMS.ro