Nu ai oportunitati? Creaza-le!

Astazi vorbim despre oportunitati.

Ce sunt oportunitatile? Sunt ocazii de a face ceva ce iti doresti, de a te afirma intr-un anumit domeniu, de a te implini pe un anumit plan.

Cu totii le cautam, iar in momentul in care le gasim, actionam. Dar nu intotdeauna ne dam seama de toate oportunitatile pe care le avem. Acest lucru se datoreaza perceptiei noastre. Atunci cand ne dorim un lucru foarte mult cautam sa ajungem in locul dorit. Atunci cand nu stim ce ne dorim, s-ar putea sa avem nenumarate oportunitati care sa treaca pe langa noi.

De exemplu, daca vrei sa fii actor de film si nu cauti tu oportunitatea, s-ar putea sa nu joci niciodata intr-un film. Daca insa cauti sa fii in preajma evenimentelor de acest gen, daca te implici in diverse activitati legate de actorie si daca si inveti aceasta arta, ai mult mai multe sanse sa iti implinesti visul.

Se spune ca toata viata invatam. Asa este. Invatam multe cu fiecare experienta traita. Poate cea mai de pret lectie pe care ne-o poate da viata este cea in care invatam din intamplarile petrecute.

Sunt persoane care isi doresc multe lucruri, insa nu ajung niciodata sa-si indeplineasca visele. Unii nici nu incearca, considera ca nu au nici o sansa sa ajunga acolo unde vor. Sau considera ca le lipseste ceva. Ei bine, nu este asa!

Iti doresti ceva….lupta pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Daca nu ai oportunitati, creaza-le!

Ai sa spui ca e greu sau ca nu se poate. Ba se poate. Depinde doar de tine, de ceea ce iti doresti si ceea ce esti dispus sa faci pentru asta 🙂

Cum ar fi sa faci un prim pas in directia in care iti doresti, spre lucrul pe care il vrei au spre visul tau? Cum ai putea face asta? Gandeste-te unde vrei sa ajungi. Imagineaza-ti in detaliu rezultatul pe care il vrei. Descrie-l cu ochii mintii, observa ce vezi, ce auzi si ce simti in momentul in care ai obtinut ce ai dorit si pune pe hartie ceea ce gandesti. Gandeste-te la acest lucru ca si cum l-ai realizat deja. Cum e acum? Pare posibil? Bineinteles ca este!

Te-ai vazut in ipostaza de a fi obtinut ceva ce iti doreai. Acum e timpul sa planuiesti fiecare pas pe care trebuie sa il faci ca sa ajungi la rezultatul dorit. Gandeste-te din nou la ce ai vazut, ce ai auzit si cum te-ai simtit gandindu-te ca ai atins obiectivul. Eu zic ca merita sa faci totul pentru a ajunge acolo. Odata ce ai imaginea de ansamblu creata iti va fi usor sa imparti ceea ce ai de facut in etape. Parcurgand fiecare etapa te vei apropia din ce in ce mai mult de atingerea obiectivului.

Practic, daca iti propui ceva si consideri ca deja ti-ai indeplinit scopul propus este mult mai usor sa ajungi acolo unde iti doresti. Acest lucru poate fi numit si “creare de oportunitati”. Te vei concentra astfel pe ceea ce iti doresti, iti vei organiza pasii, vei fi creativ in ceea ce faci si vei actiona.

De aici mai este doar un pas pana la indeplinirea obiectivului tau!

Sunt aici pentru a te ghida spre ceea ce iti doresti sa fii

e-mail: carmina@spapentrusuflet.com

Facebook LinkedIn Google+ YouTube 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to Nu ai oportunitati? Creaza-le!

  1. Pingback: Nu ai oportunitati? Creaza-le! |

  2. roxana says:

    Te admir pentru ceea ce reusesti sa comunici cititorilor, esti o femeie puternica care stie ce vrea si care sigur nu ocoleste oportunitatile. Ma bucur ca exista oameni de calitate in jurul nostru de la care putem invata, trebuie doar sa ne deschidem ochii. Numai bine si multa bafta in toate proiectele tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-17284818-2
Gazduit de :: RedCMS.ro