Ce spun altii

Aici gasesti cuvintele celor cu care am lucrat:

Andreea Botea

 Andreea Botea – Life & Career Coaching

Mi-as fi dorit sa fac parte din acea categorie de persoane care stiu categoric, de cand sunt mici, ceea ce vor sa devina cand vor fi mari, insa nu a fost sa fie asa …

Am cochetat cu nenumarate dorinte si cu cateva vise pe care, la 20 de ani, tot nu indrazneam sa incerc sa le transform in realitate … Pana intr-un moment cand am inceput nu doar sa incerc, ci sa si lupt sa le transform in realitate. Am avut suisuri, dar cand au venit coborasurile m-am trezit dezamagita de mine si neincrezatoare in viitor.

Atunci am avut norocul sa o intalnesc pe Carmina care mi-a vorbit frumos si entuziasmant chiar despre mine insami! Si asta prin cuvintele mele care, respuse de ea, mi-au sunat, pentru prima oara, diferit.

M-a determinat sa simt si sa realizez ceea ce cu adevarat imi doresc sa fac in cariera si in viata. A reusit sa ma scoata din cercul in care ma tot invarteam fara sa observ iesirea, rezultatul fiind mai evident si mai optimist ca niciodata. Iar pentru acest lucru, iti multumesc mult, Carmina!


Florin Alexandru AparaschiveiFlorin Alexandru Aparaschivei – Career Coaching

Am absolvit un program de master acum cateva luni. Previziunile pentru cariera mea nu erau destul de bune, eram o persoana pesimista care vedea totul cu scepticism, nu aveam incredere in cunostintele mele, nu eram stapan pe mine.

Am avut norocul sa particip la o sedinta de coaching sustinuta de Carmina. Dupa cateva zeci de minute, am inceput sa-mi deschid ochii si sa realizez ca tot ceea ce cautam se afla in mine insumi.

Din ziua aceea pesimismul din mine incepuse sa dispara incet, dar disparea! Am inceput sa fiu mai optimist, sa ma gandesc foarte bine la ceea ce imi doresc de la cariera mea, de la viata mea.

Cu ce am ramas dupa aceasta discutie: o imagine clara a ceea ce imi doresc de la cariera mea, am reusit sa scap de unele momente in care imi era frica, am inteles ca trebuie sa actionez ca sa rezolv ceva, nu doar sa ma gandesc la acel ceva. Am invatat sa nu ma mai uit la alte persoane, la ce au realizat ele, important este ce voi realiza eu.

Totul se rezuma la persoana ta, la ceea ce iti doresti tu sa faci, normal suntem oameni nu stim exact ceea ce vrem, dar ma bucur ca exista anumite persoane care chiar ne pot face sa deschidem ochii, sa realizam ceea ce ne dorim pana inca nu este prea tarziu.

Multumesc din suflet pentru ca m-ai facut sa am o abordare diferita.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-17284818-2
Gazduit de :: RedCMS.ro