Ce faci pentru sufletul tau?

Te-ai gandit vreodata ce faci pentru sufletul tau? Ce faci in fiecare zi si simti ca o faci pentru tine? Pentru starea ta de bine, pentru placerea si linistea ta.

Cateodata stau sa ma gandesc la lucrurile cu adevarat importante…iar concluzia este mereu aceeasi: atunci cand fac ce-mi place simt ca traiesc! Sunt o fire visatoare si, intr-adevar…visez mult. Dar ce am fi noi toti fara vise? Visele sunt cele care ne motiveaza si ne duc departe. Astfel, traim o viata implinita si asa cum ne dorim.

Ia-ti un moment si gandeste-te: cum te simti in acest moment? Esti multumit(a) de viata ta? Cat de des zambesti? Cauti motive ca sa zambesti sau aceasta este pur si simplu starea ta normala? Iti traiesti viata asa cum ti-ai dorit? Faci ceea ce-ti place?

Daca raspunsul tau este “da” cel putin la una din intrebari poti spune ca stii despre ce stare de bine vorbesc eu aici. Daca raspunsul tau este nu la intrebarile de mai sus gandeste-te ca iti poate lua o secunda sa schimbi acest lucru.

Gandeste-te cum ar fi sa traiesti viata pe care ti-ai dorit-o.

Gandeste-te cum ar fi sa faci mereu ceea ce iti place si sa fii liber.

Apoi gandeste-te cum poti face ca sa ajungi la aceasta stare pe care tu acum o visezi.

Primul pas este sa indraznesti sa visezi iar apoi sa-ti faci un plan in care sa stabilesti ceea ce ai de facut, pas cu pas. Poate ca pare greu sau imposibil, insa totul are un inceput. Iar ceea ce are un vis ca inceput nu se poate termina decat ca si vis devenit realitate!

Eu am ales sa fac cate ceva pentru mine in fiecare zi.Si, cu fiecare zi care trece simt ca imi indeplinsc cate putin din visele mele.

Sunt aici pentru a te ghida spre ceea ce iti doresti sa fii

e-mail: carmina@spapentrusuflet.com

Facebook LinkedIn Google+ YouTube 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-17284818-2
Gazduit de :: RedCMS.ro