Beneficiile masajului aromoterapeutic

Despre masaj am auzit toti. Insa cati dintre noi stiu ce este un masaj si care sunt beneficiile sale?

Masajul a fost folosit inca din timpuri stravechi atat pentru relaxare cat si pentru vindecarea anumitor dureri. Astazi, daca ne lovim, observam ca pe masura ce masam locul respectiv durerea trece mult mai usor.

Fiecare om are modul sau de a reactiona la masaj: unii se simt revigorati, altii relaxati si poate chiar putin adormiti dupa o sedinta de masaj.  Totodata, masajul poate fi de mai multe feluri: de la cel de relaxare la cel terapeutic.

Astazi exista nenumarate combinatii de masaj, fiecare aducand un plus de bine starii noastre generale.

Dintre toate tipurile de masaj am ales sa va spun cate ceva astazi despre masajul aromoterapeutic. Acest tip de masaj este alegerea excelenta pentru relaxare si alungarea stressului. Pe langa masajul propriuzis, la un masaj aromoterapeutic te vei bucura de nenumarate arome care te vor invalui si care iti vor oferi o stare de bine.

Asa cum aromoterapia face parte din terapiile naturiste si masajul este tot o “terapie”care vindeca multe. Masajul alunga stressul. Prin masaj corpul este ajutat sa elimine toxinele; masajul poate imbunatati circulatia sangelui si a limfei, poate duce la ameliorarea starii de sanatate a unei persoane si totodata induce stari pozitive celui care beneficiaza de el. Masajul reduce tensiunea musculara, alunga depresia si anxietatea si te ajuta sa iti mentii o stare de sanatate buna!

Masajul de relaxare combinat cu aromoterapia aduce efecte mult amplificate starii de bine: acest tip de masaj se utilizeaza in ingrijirea pielii, pentru a indeparta oboseala si stressul, pentru a alunga insomnia si orice fel de durere.

Daca vrei sa petreci o dupa amiaza plina de relaxare iti recomand un masaj aromoterapeutic pentru a te putea rasfata cu cele mai imbietoare arome si a simti pe deplin starea de bine!

Sunt aici pentru a te ghida spre ceea ce iti doresti sa fii

e-mail: carmina@spapentrusuflet.com

Facebook LinkedIn Google+ YouTube 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-17284818-2
Gazduit de :: RedCMS.ro